Oltiin viikonloppu Turun lähistöllä Piikkiössä tokoleireilemässä ja hauskaa oli! Kaksi päivää kovaa koulintaa ja paljon intoa ja vinkkejä saatiin kotiin viemiseksi. Tarmas tekee kaikenlaisia pikku kuvioita joita en ole aiemmin huomannut, lähtee luokse vasta toisesta käskystä jne. Nämä on todella vaikea tajuta kun paljon yksin touhuilemme... Illalla oli saunaa ja grilliruokaa tarjolla. Väsymys oli valtava kun palasimme sunnuntai illasta kotiin.

Lähdimme Lahden näyttelyyn aika humoristisin mielin, koira perkule kun tiputti karvansa kuukauden etuajassa! Tuomari "vihasi" meitä ja saimme onnettoman T:n ei se meidän koira nyt ihan noin ruma ole :) Mukana ollut Uuno sitten pärjäsikin meidänkin puolesta ja pääsi loppukehään, onnea Uuno!!!

Yhdet hakuilutreenitkin vetäsimme, ne meni kyllä ihan niin penkin alle kuin olla ja voi... Mä olen tainnut työllistää itseni niin hirveesti että stoppi tulee pakolla vastaan. Noh ensinnäkin Helin paikalla olo aiheutti koiralle taas ihan älyttömän hurmostilan ja sen jälkeen oli menoa. Pistoille lähti mutta ei kyllä ollut ollenkaan ajatustakaan mitä siellä oltiin tekemässä, pyöri ja hyöri minkä kerkesi. Loppu pelistä huutelin joko koiraa pois, pyysin näköhavaintoa tai muuta että saatin edes treenit läpi vedettyä. Lopullta mäkin olin niin hepakassa että aloin taas tökkimään niskasta vauhtia *päätä mäntyyn JÄLLEEN* Noh loppu ajan istuskelin ja yritin olla maalimiehenä.. nyt  pidämme taas reilun viikon lomaa jottei leikki lopu liian lyhyeen!

Laitanpa teille vielä hauskan kuvan... Tarmas on jälleen niin hämmästynyt että olla ja voi :)

http://www.aijaa.com/v.php?i=2024464.jpg