Haku treeneissä pääsimme estraadille kahteen otteeseen.

Otin ensin ilmaisu harjoituksen neljällä pistolla, viuhkamallilla vain toiselle puolelle ja "takapirulla" varustettuna. Minä palkkasin rasiallisella koiran makkaraa kun rulla tuli käteen. Takapiru toimi siinä mielessä hyvin että ankarasta keskittymisestä johtuen en kumarrellut enkä tyrkkinyt tai muutakaan pölhöillyt, ei tarvinnut rangaista ohjaajaa :) Tarmaksen suoritus oli enemmän kuin hyvää yhdestä harha ajatuksesta huolimatta. Toisella kerralla maalimiehen luona kikkaili mutta otti kuitenkin rullan suuhun, palattuaan muutan metrin tiputti rullan ja palasi maalimiehelle. Ei tainnut ihan perille asti päästä kun karjaisin niin että pikkulinnutkin tippui puusta :D !!! Hyvin liukkaasti tuli keskilinjalle, tämän jälkeen ei edes yrittänyt tiputella tai palata maalimiehen luokse. Toisin sanoen se raukka ei tiennyt ettei niin saa tehdä tai ainakin jos tekee niin hullulta emännältä katkee verisuoni päästä! Viimeiselle pistolle lähetin niin ettei ollut saanut yhtään näköapua ja lähtikin hieman varovaisemmin, lopulta teki niin hienon suorituksen ettei mitään tolkkua ja emäntä meinasi pakahtua ylpeydestä!!!

Esineruutua aloitimme niin että ensimmäisen esineen kävimme viemässä mielikuva harjoituksen tapaan... ei toiminut sitten yhtään! Tara oli sitä mieltä että kyllä sieltä yksi maalimies löytyy, vaikka leikitin kovasti lelulla niin se unohtu sen siliän tien kun se jätettiin muutaman metrin päähän. Ajattelinpa kokeilla asiaa niin että jälleen leikitin ja heitin noin 2 metrin päähän esineen ja sanoin esine. Kun oli esineen luona käsky: tuo ja Tarmashan toi... Kauhean suuret kehut ja bileet pystyyn herkkuja unohtamatta!!! Tässä kohtaa täytyy sanoa että jälleen näin lampun syttyvän Tilliäisen pään päällä :D loput esineet vein ja Tara toi vallan hienosti (kolme esinettä yhteensä).

Seuraavana päivänä oltiin lähdössä saunavastan tekoon kun tajusin että perskeles missäs meidän hihna on ja tsadaa... olin jättänyt sen sitten treeneihin! Kävimme sitten koko poppoo tekemässä vastaa vähän kauenpana kuin oli tarkoitus, samalla otin esineruutua isännän avustuksella ja hyvin muisti että mitä piti tehdä. Viimeisen esineen kohdalla kokeilin että jätän tuo käskyn pois ja kyllä tuo vaikkei sitä sanokaan, HYVÄ TARA!!! lopksi vielä vähän tottista että saatiin loputkin naput taskun pohjalta hyötykäyttöön.

Tara parka teki niin hurjasti juhannuksena töitä vaikka olikin ihan yleinen palkallinen vapaa ettei ole tosikaan! Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa... I`m happy!!!