Viikonlopuksi suuntasimme tyttölaumalla kohti Saarijärveä mökkeilemään. Kohteena oli siskolikka Novan emännän vanhempien kesän vietopaikka. Oli ihan mahtavaa ruokaa (mm. loimulohta, muurikanpohjalettuja jne ) tarjolla ja hyvä keli. Kovasti koirat tykkäsivät leikkiä ja opettipa Tara Novalle kuinka kiviä kaivellaan järvestä. Kävimme katselemassa hevosia ja aika jänskiä ne olikin :) Tara olisi halunut käydä ehkä lähempääkin katsomassa (ihan niin kuin siitä 1,5m päästä ei näkis tarpeeksi hyvin ) mutta emäntä ei ollut ihan samaa mieltä. Hirmuinen riesa tämmöisille kaupunkilaiskarhuille oli itikat ja paarmat jotka kuppasivat molemmat ihanille paukamille. Tara-paran nenäkin näytti sivuprofiilista ihan perunapellolta :D Sunnuntai aamuna otimme sitten esineruutua. Koirat puuhun ja tehtiin noin 10m x 80m alue sivutais tuuleen. Ensimmäiselle lähti innolla ja kävi jonkin verran ulkona alueestakin jonka jälkeen palasi mun luokse, lähetin uudestaan ja nosti noin puolesta välistä esineen. Hieno suoritus emännän mielestä! Palkkana puolet aamuruuasta kissanpöperöllä höystettynä. Sitten oli Nova välissä ja haki kauimmaisen esineen hienosti. Taran toinen yritys ei sitten mennyt enää niin hyvin, sai nähtävästi kukistettua suurimman nälkänsä joten eipä motivaatiota tuntunut löytyvät. Siirryin melkein puoleenväliin aluetta ennen kuin nosti kannonkolosta esineen.

Maanantaina sitten mietin asian niin että jos meidän motivaatio treenit menee päin persettä niin jätetään tämän vuoden hakuilut sitten siihen, mitä sitä koiraa sinne pöpelikköön kuskaa jos ei kiinnosta. Valeraskaus siis alkaa todentotta viedä niskalenkki voiton meidän pimusta! Tara palkkaantuu ruualla parhaiten joka ei sitten valeraskaana maistu = ongelma, vielä en ainakaan ole keksinyt miten muuten palkkaisin Taraa. Leikkiä se ei voi kuin iskän kanssa ja satuunaisesti joidenkin muidenkin, hyvin tuulella menevä tapaus.

Noh olimme sitten Tiituspohjassa hiekkakuopilla ja sakkiahan oli kuin Saipan pelissä. Otin ihan motivaation kannalta niin että ei tartte tehä kuin löytää ja siitä pikkupurkista kissan ruokaa. Ekassa pistossa vastatuleen livisti harjun takaa muiden koiria kiusaamaan autojen luoksen. En lähettänyt uudestaan samaan paikkaan vaan siirryin suoraan seuuraavalle jonka teki mainosti kuten kaikki loputkin. Kyllä näytti vauhtia löytyvän ja homma kiinnostavan, ainakin seuraavan kerran otamme samanlaisen harjotuksen mutta useammalla maalimiehellä. Viimeinen maalimies oli vielä erityisen ihana Heli...

Valeraskaudesta vielä muutama sananen. Meidän neiti huijaa :D olevinaan syö jotta saa dentalstiksin (tätä palkaksi siis) ja tulee huuliaan lipoen mun luokse sitä pyytämään, kävin sitten katsastamassa että söikö oikeesti niin paskat koko kuppiin ei oltu koskettukaan. Laitoin sitten uudemman kerran syömään ja nyt kuulu kolinaa ja sai sen dentalin. Jälkikäteen huomasin että kupista oli vedetty vain neut ja nappulat oli lattialle levitettynä. Voi jestas mitä toiminta!!!!

     tara4.jpg

 

Kuvia treeneistä löytyy: http://s259.photobucket.com/albums/hh314/Tintzuk/hakuilua/