Hakutreeneissä saimme sitten hyvät tuuliharjoitukset. Viisi pistoa vastatuuleen ja osaksi maalimiehet maastoverkon takana piilossa. Hyvin löyty motivaatiota ja ainakin pari kertaa otti tuulesta hajun. Hyvin tyytyväinen olin näihin treeneihin. Edelleen kesken pistojen tulee hirmuinen kakkelihätä joka ei voi odottaa, mutta meillä siihen ei kait ole mitään lääkettä kun jännäkakka on jännäkakka joka tulee vasta kun on jännää :D Seuraavan kerran kun toivon mukaan pääsemme treeneihin voisi ottaa pidempää matkaa viuhka mallisesti esim. kuudella maalimiehellä. Tara kyllä tietää että siellä on ukkeleita joten matkaa olisi hyvä lisätä nyt kun taas vauhtia löyty tekemiseen.

Armaksen synttärit lähestyy jonka kunniaksi jo etukäteen sai pari lahjaa jotka on ollut ostoslistalla jo hyvän aikaa eli nahkaiset kiinteän pannan sekä noutokapulat. Noutoa oli tarkoitus treenata kesän aikana mutta kappas vaan ilman kapulaa se on ollut lähinnä lelujen ja muiden kantamista, ei varsinaisesti sekään nyt huono asia ole. Nyt sitten otin parina päivänä noutoa ja kappas meillä on ongelma. Koira ei nouda jos sen niskaa ei hipaise tai kapulaa osoita kädellä. Olen odottanut ja odottanut mistä seurasi vain se että koira kävi makaamaan kun kyllästy eikä tajunnut mitä haluan. Myös isäntä kokeili mutta sijaistoimintoja rupee puskemaan. ´Sainkin viikonloppuna parit hyvät vinkit joita täytyy vielä kokeilla.

Tänään sitten olemme päässeet kärryttelemäänkin koiran kera. Pari päivää menikin tuolla sängyn pohjalla joten ei tullut kuuloonkaan että pihalle olisi koiran kanssa tarvinnut mennä. Kävimme vaunujen kanssa köpöttelemässä noin 20 min. ja hui kauheeta kun oli tosi jännäää :) lähinnä pitää tuijottaa vaunuja ja kulkea hieman takana, ei sinänsä pelkää muttei uskalla haistellakaan. Noh lenkki meni mallikkaasti kun koko hihnasta ei tarvinnut pitää edes kiinni kun se lepäsi aisan päällä. Monta napua sai palkkioksi kauniista sivulla kävelystä! Saas nähdä kauan tämä uutuden viehätys kestää... ja ruvetaan kokeilemaan kaikki kivat temput (toivon mukaan ennen vauvan syntymää! )