Meillä juostaan taas. Varsinainen juoksujen aloitus päivä oli tällä erää 2.12, pari päivää jo kipuili ja käyttäyty kummasti mutta mitään ei vielä ulos asti päässyt.  Käytinpä sitten akkelia lääkärissä kun särkylääkkeet loppu. Suunniteltiin sitten samalla kohdun poistoa joka näillä näkymin olisi helmi- maaliskuun vaihteessa, toivomusta olis että leikkaus menisi vakuutuksen piikkiin. Lääkäri oli sitä mieltä että ainakin heidän tiedoissaan on jo niin useasti meidän juoksuongelmia että pitäisi sen puolesta mennä, laittio lapunkin että suosittelee sterilointia. Halpaa huvia oli käyd hakemassa särkynapit ja tyhjäämässä anaalit... 80e meni että heilahti!

Keskiviikkona kaikesta huolimatta ajattelin ottaa Taran mukaan treeneihin vaikka aloittikin jo jouksut, voin kertoa että se oli virhe! Eipä ollut paljoa lapsille kerrottavaa siinä reissussa. Ensimmäisenä kun lähetin 5m päässä olevalle esineelle niin otti kunnon Ritolat ja kävi tosissaan mielessä että perkele karkasko se akka nyt ihan oikeesti!!! Kävi jossain (100-300m päässä ) mutta palasi kuitenkin mammun tykö ja hyvä niin. Noh toinen meinas mennä samoin tien että ampasee vaan hulluna jonnekkin mutta sain karjuttua takaisin. Nosti esineen kun tarpeeksi vetelästi sanoi esine. Viimeisellä eli 3. esine nousi hyvin, paikalle vaan tupsahti jokin kansanvaellus ja siten häiritsi mm. palkkausta. No nyt sitten opimme että koiraa ei TODELLAKAAN treenata juoksujen aikaan.

Ai niin ja saamari sentään meidän rötväle on lihonnut... tällä kertaa ihan oikesti!!! Painoa oli eläinlääkärin puntarin mukaan kauihistuttavat 41,2kg ja dietille lähti meidän matami!!!